Meh. Jakob lyckades med konststycket att somna kl. 20.17. Och nu, drygt två timmar senare, har jag läst alla bloggar jag orkar läsa – inklusive kissie, blondinbella, storstadspojken, kenza och mogi – min hjärna kommer snart att överge mig för någon bättre behövande. Detta för att jag inte vill tända lampan så att jag i alla fall kan läsa en bok. Så nu sitter jag på det kalla badrumsgolvet och skriver det här (när jag blir stor, på riktigt, ska jag ha en lägenhet som har mer än ett rum).

Jag är vanligtvis grinig på kvällarna, jag är helt oförmögen att vara vaken sent på natten och jag blir jättesur (och väldigt elak) om någon väcker mig precis när jag har somnat. Det är så typiskt att vi inte kan hålla oss vakna samtidigt! Äsch, jag får väl sitta inne i badrumet och läsa istället…

Edit: Jag tror Jakob kan läsa tankar i sömnen, eller så blev det tomt i sängen när jag försvann ut till badrummet. Hur som helst så hade han vaknat när jag gick tillbaka till sängen och så kollade vi på två avsnitt av Bones.

Advertisements